I Danske Bank støtter vi vækst og udvikling af erhvervslivet, ikke mindst fremtidens virksomheder, hvoraf mange er med ved Odin Award. Vores specialister i Danske Bank Growth har stor indsigt i de særlige udfordringer, startups og impact startups møder, og kan rådgive dem med at finde investorer, de rigtige forretningsmodeller og i det hele taget de rigtige personer. Vores portaler, TheHUB og +impact, er også et sted, hvor virksomhederne kan hente gratis eksperthjælp, hjælp til at finde medarbejdere og gode værktøjer. Vi er glade for at kunne støtte de lokale vækstinitiativer her i Odense og ser frem til at møde nuværende og fremtidige kunder ved årets Odin Award.

Focus Advokater P/S er stolte over at støtte Odin Award 2019, som er med til at bakke op om et spirende iværksættermiljø på Fyn.
 
Med støtten til Odin Award er vi med til at hylde de iværksættere, som skal være med til at sætte Fyn på landkortet, når det gælder vækst og udvikling i erhvervslivet.

Odense Kommune støtter Odin Awards 2019, fordi prisuddelingen giver iværksættere, studerende, etablerede virksomheder og øvrige interessenter mulighed for at mødes og netværke på tværs. Derudover bidrager Odin Awards til det spirende iværksættermiljø i Odense, hvor flere tør tage springet som iværksætter og dermed på sigt er med til at skabe flere arbejdspladser til gavn for byens borgere.

Bestil din billet nu

Arrangementet koster 75kr for iværksættere og studerende og 250kr for andre interesserede. Din billet giver dig GRATIS adgang til afterparty hos Coworking Plus, inklusiv 2 drinks!

 

Dagen er en fejring - ikke kun af de nominerede - men af iværksættermiljøet i al almindelighed. Og det hele afholdes i en uformel, afslappet og underholdende tone!