Odin Award er en del af Odense Iværksætterfestival

JURY 2018

Torben F. Rasmussen

E-conomic, Umbraco, investor mm.

Torben Frigaard Rasmussen er tidligere direktør og medejer af Retail Internet som i starten af 00’ var et af de første firma til at introducere performance baseret online marketing.

Firmaet blev solgt til et børsnoteret fransk firma i 2006. Senere blev Torben CEO og medejer af e-conomic, som under Torbens ledelse blev til Nordens førende leverandør af Saas baserede regnskabs-systemer for små og mellemstore firmaer. E-conomic er dd. markedsleder i Danmark og bruges af mere end 100.000 firmaer. Economic ejes i dag af VISMA.

Konrad Kierklo

Miinto

I 2009 grundlagde Konrad Kierklo som 21-årig, sammen med sin bedste ven og forretningspartner, modeportalen Miinto, der hurtigt blev en stor succes. Allerede i årene efter ekspanderede Miinto til først Skandinavien og sidenhen til flere europæiske markeder. Som led i succesen opnåede Miinto deres første store investering af storinvestoren Jesper Buch, og virksomheden var samtidig den første investering, Jesper Buch foretog efter Just Eat. Sidenhen har Miinto rejst mere end 20m EUR i kapital fra eksterne investorer, har over 150 ansatte og kontorer i 7 lande.

Thomas Visti Jensen

MIR Robotics, tidl. Universal Robots

Thomas Visti Jensen er uddannet som elektriker og uddannet som Bachelor of Engineering (B.E.) i 2001 fra Syddansk Universitet.
Thomas tiltrådte Mobile Industrial Robots i 2014 som CEO og som investor. Siden da har MIR vokset md en utrolig hastighed.

Fra 2009 til 2014 var Thomas en del af opbygningen af det succesrige robotfirma Universal Robots. Han startede som salgsdirektør og i 2012 blev han CCO / Vice President. Tidligere arbejdede han i syv år som salgschef hos Sauer-Danfoss, der primært fokuserede på internationalt salg.

Martin Vesterby

Stauning Whiskey mm.

Martin Vesterby er uddannet læge og Ph.d i telemedicin og innovation samt medstifter og bestyrelsesmedlem i Stauning Whisky. Martin stiftede Stauning Whiskey i 2005. Og tappede de første dråber whiskey i 2006, med stor ros fra anerkendte whiskyanmeldere. Siden 2011 har Stauning Whisky solgt deres produkter til nogle af de mest prestigefyldte barer og restauranter i Danmark.

I 2009 lagde han det traditionelle lægefag på hylden. I dag er hans hovedbeskæftigelse at være direktør for forskning og innovation ved InnoX Healthcare på klinisk institut ved Aarhus Universitet (AU)

Caroline Søeborg Ahlefeldt

Iværksætter og erhvervskvinde

Caroline Søeborg Ahlefeldt er ildsjæl og entusiastisk foredragsholder, der med sine populære foredrag om iværksætteri, innovation og work-life balance, har gjort sig bemærket ude i landet. Sideløbende med sine mange projekter har Caroline siddet som bestyrelsesmedlem i store virksomheder som COOP, LEGO, Vækstfonden, 3XN, Grønnegårdsteateret og Dyrberg/Kern. Hun en bachelor i informations- og medievidenskab og en MBA fra CBS.

Henrik Nygaard

Kokken og Jomfruen

Henrik købte i 1991 virksomheden Kokken & Jomfruen, der dengang havde 2 medarbejdere. 2 år senere havde de omsat for 10 mio. kr. og var oppe på 10 ansatte. I 2016 var de oppe på 242 ansatte, fordelt i virksomhederne Kokken & Jomfruen, Smageriet, Kokens Hverdagsmad, Kokken & Co. og Brunchtid.dk, sammensat kendt som Catering Danmark.

Efter salget af Catering Danmark, er Henrik begyndt at investere i forskellige virksomheder, samt blevet nysgerrig indenfor ejendomsmarkedet, og er derfor begyndt at bygge lejligheder.