Odin Award er en del af Odense Iværksætterfestival

JURY 2019

Torben F. Rasmussen

E-conomic, Umbraco, investor mm.

Torben Frigaard Rasmussen er tidligere direktør og medejer af Retail Internet som i starten af 00’ var et af de første firma til at introducere performance baseret online marketing.

Firmaet blev solgt til et børsnoteret fransk firma i 2006. Senere blev Torben CEO og medejer af e-conomic, som under Torbens ledelse blev til Nordens førende leverandør af Saas baserede regnskabs-systemer for små og mellemstore firmaer. E-conomic er dd. markedsleder i Danmark og bruges af mere end 100.000 firmaer. Economic ejes i dag af VISMA.

Bjarne Djernes

Owner, Cane-Line A/S

Brian Djernes har brugt det meste af sit liv som direktør og medejer af møbelvirksomhederne Cane-Line og Sika-Design i Rynkeby, som han har været med til at gøre til en enorm international succes. Samtidig har han to gange som formand ført H.C. Andersen Festivals gennem succesrige og festlige uger i Odenses centrum.

Thomas Visti Jensen

MIR Robotics, tidl. Universal Robots

Thomas Visti Jensen er uddannet som elektriker og uddannet som Bachelor of Engineering (B.E.) i 2001 fra Syddansk Universitet.
Thomas tiltrådte Mobile Industrial Robots i 2014 som CEO og som investor. Siden da har MIR vokset md en utrolig hastighed.

Fra 2009 til 2014 var Thomas en del af opbygningen af det succesrige robotfirma Universal Robots. Han startede som salgsdirektør og i 2012 blev han CCO / Vice President. Tidligere arbejdede han i syv år som salgschef hos Sauer-Danfoss, der primært fokuserede på internationalt salg.

Søren Kristensen

Opus Group, Tikko, Athenas

Søren Kristensen startede foredragsvirksomheden Athenas under sin studietid, der i dag er blevet til en international virksomhed med kontorer i adskillige lande med mange forskellige aktiviteter – både foredragsformidling, billetsalg og meget andet. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Odense. Desuden optræder han som investor i flere virksomheder.

Caroline Søeborg Ahlefeldt

Iværksætter og erhvervskvinde

Caroline Søeborg Ahlefeldt er ildsjæl og entusiastisk foredragsholder, der med sine populære foredrag om iværksætteri, innovation og work-life balance, har gjort sig bemærket ude i landet. Sideløbende med sine mange projekter har Caroline siddet som bestyrelsesmedlem i store virksomheder som COOP, LEGO, Vækstfonden, 3XN, Grønnegårdsteateret og Dyrberg/Kern. Hun en bachelor i informations- og medievidenskab og en MBA fra CBS.