Odin Award er en del af Odense Iværksætterfestival

JURY 2021

Torben F. Rasmussen

E-conomic, Umbraco, investor mm.

Torben Frigaard Rasmussen er tidligere direktør og medejer af Retail Internet som i starten af 00’ var et af de første firma til at introducere performance baseret online marketing.

Firmaet blev solgt til et børsnoteret fransk firma i 2006. Senere blev Torben CEO og medejer af e-conomic, som under Torbens ledelse blev til Nordens førende leverandør af Saas baserede regnskabs-systemer for små og mellemstore firmaer. E-conomic er dd. markedsleder i Danmark og bruges af mere end 100.000 firmaer. Economic ejes i dag af VISMA.

question-sign-on-person-head

Bjarne Djernes

Owner, Cane-Line A/S

Brian Djernes har brugt det meste af sit liv som direktør og medejer af møbelvirksomhederne Cane-Line og Sika-Design i Rynkeby, som han har været med til at gøre til en enorm international succes. Samtidig har han to gange som formand ført H.C. Andersen Festivals gennem succesrige og festlige uger i Odenses centrum.

Anne Dyrehauge

CEO, Media City

Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Hun har arbejdet som redaktør på TV 2 Nyhedernes tidlige aftenudsendelser og blev senere udnævnt til redaktionschef for TV 2 PLAY Nyhederne. I dag står hun i spidsen for Danmarks første medietech-klynge, som direktør for Media City Odense.

Søren Kristensen

Opus Group, Tikko, Athenas

Søren Kristensen startede foredragsvirksomheden Athenas under sin studietid, der i dag er blevet til en international virksomhed med kontorer i adskillige lande med mange forskellige aktiviteter – både foredragsformidling, billetsalg og meget andet. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Odense. Desuden optræder han som investor i flere virksomheder.