Torben Frigaard Rasmussen - Formand 2019 Jury 

(E-Conomic, Umbraco, Investor, m.m.)

Torben Frigaard Rasmussen er tidligere direktør og medejer af Retail Internet som i starten af 00’ var et af de første firma til at introducere performance baseret online marketing. Firmaet blev solgt til et børsnoteret fransk firma i 2006. Senere blev Torben CEO og medejer af e-conomic, som under Torbens ledelse blev til Nordens førende leverandør af Saas baserede regnskabs-systemer for små og mellemstore firmaer. E-conomic er dd. markedsleder i Danmark og bruges af mere end 100.000 firmaer. Economic ekes i dag af VISMA.

Thomas Visti

(MIR Robotics, tidl. Universal Robots)

Thomas Visti Jensen er uddannet som elektriker og uddannet som Bachelor of Engineering (B.E.) i 2001 fra Syddansk Universitet.

Thomas tiltrådte Mobile Industrial Robots i 2014 som CEO og som investor. Siden da har MIR vokset md en utrolig hastighed.

Fra 2009 til 2014 var Thomas en del af opbygningen af ​​det succesrige robotfirma Universal Robots. Han startede som salgsdirektør og i 2012 blev han CCO / Vice President. Tidligere arbejdede han i syv år som salgschef hos Sauer-Danfoss, der primært fokuserede på internationalt salg.

Brian Djernes 

(Owner, Cane-line A/S)

Brian Djernes har brugt det meste af sit liv som direktør og medejer af møbelvirksomhederne Cane-Line og Sika-Design i Rynkeby, som han har været med til at gøre til en enorm international succes. Samtidig har han to gange som formand ført H.C. Andersen Festivals gennem succesrige og festlige uger i Odenses centrum.

Søren Kristensen

(Opus Group, Tikko, Athenas)

Adm. Direktør og ejer, Opus Group, Tikko og Athenas Søren Kristensen startede foredragsvirksomheden Athenas under sin studietid, der i dag er blevet til en international virksomhed med kontorer i adskillige lande med mange forskellige aktiviteter – både foredragsformidling, billetsalg og meget andet. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Odense. Desuden optræder han som investor i flere virksomheder.

Camilla Haustrup Hermansen 

Camilla Haustrup Hermansen ejer og driver familievirksomheden Plus-Pack, sammen med hendes bror. Camilla har en Cand.Mag i moderne kultur og kulturformidling fra Københavns universitet, og senere fik hun en MA fra London Universitet.

Camilla er blevet udvalgt til at stå i spidsen for et af den danske regerings 13 klimapartnerskaber frem mod 2030.

Bestil din billet nu

Dagen er en fejring - ikke kun af de nominerede - men af iværksættermiljøet i al almindelighed. Og det hele afholdes i en uformel, afslappet og underholdende tone!

 

Arrangementet er gratis, men derfor er det stadig vigtigt at blive tilmeldt, da der er begrænsede pladser og da der også vil være en venteliste, når Odin Award nærmer sig.

 

Hvis tilmeldte bliver forhindret i at deltage, og glemmer at afmelde sig, vil der efterfølgende blive sendt et no-show gebyr på 75 kr. 

Det er derfor vigtigt at melde fra til eventet, hvis deltagelse forhindres.