Jury 2021

Dette års jury vil snart blive offentliggjort her på siden og de sociale medier.
Hold dig updateret på seneste nyt og eventet på vores sociale medier eller tilmeld dig vores nyhedsmail. 

Følg os

Torben Frigaard Rasmussen

Formand 2019 Jury 
(E-Conomic, Umbraco, Investor, m.m.)

Torben Frigaard Rasmussen er tidligere direktør og medejer af Retail Internet som i starten af 00’ var et af de første firma til at introducere performance baseret online marketing.

Firmaet blev solgt til et børsnoteret fransk firma i 2006. Senere blev Torben CEO og medejer af e-conomic, som under Torbens ledelse blev til Nordens førende leverandør af Saas baserede regnskabs-systemer for små og mellemstore firmaer. E-conomic er dd. markedsleder i Danmark og bruges af mere end 100.000 firmaer. Economic ejes i dag af VISMA. 

Caroline Haustrup Hermansen er direktør og medejer af Plus Pack, der laver emballage til fødevarer, og som har stor fokus på bæredygtighed.

Hun står ligeledes i spidsen for et af regeringens 13 klimapartnerskaber, der skal være med i Danmarks kamp for reduktion af drivhusgasser frem mod 2030.

Camilla Haustrup Hermansen er ansvarlig for partnerskabet, der har fokus på affald, vand og cirkulær økonomi og kommer med anbefalinger til, hvordan affaldssektoren og vandsektoren kan blive bedre til at reducere deres klimaaftryk.

Caroline Haustrup Hermansen

(Direktør, board member, Co-owner)

Brian Djernes

(Owner, Cane-line A/S)

Brian Djernes har brugt det meste af sit liv som direktør og medejer af møbelvirksomhederne Cane-Line og Sika-Design i Rynkeby, som han har været med til at gøre til en enorm international succes. Samtidig har han to gange som formand ført H.C. Andersen Festivals gennem succesrige og festlige uger i Odenses centrum.

Søren Kristensen startede foredragsvirksomheden Athenas under sin studietid, der i dag er blevet til en international virksomhed med kontorer i adskillige lande med mange forskellige aktiviteter – både foredragsformidling, billetsalg og meget andet. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Odense. Desuden optræder han som investor i flere virksomheder.

Søren Kristensen

(Opus Group, Tikko, Athenas)