Odin Award er en del af Odense Iværksætterfestival

PARTNERSKABER

Uden vores partnerskaber, ville Odin Award ikke være det samme.
Vi er dem meget taknemmelig og sætter stor pris på det gode samarbejde,
som gør det muligt at hylde Odenses iværksættermiljø.
Du kan læse mere om Odin Awards samarbejdspartnere herunder.

SAMARBEJDSPARTNERE

Albani

H.C. An­der­sen var glad for Al­ba­ni. I et brev fra et af hans man­ge op­hold i sin fø­de­by skrev han om bryg­ge­ri­ets pro­dukt: “Jeg kan ikke rose den­ne øl højt nok. Den er for­fri­sken­de, de­li­kat og stærk. Prøv den!”

Det var der man­ge, der gjor­de, og det gør man sta­dig. Fra at være et lo­kalt Oden­se-fo­re­ta­gen­de er Al­ba­ni Bryg­ge­ri­er­ne for længst ble­vet hele Fyns øl. Og i dag fin­der man ven­ner af Al­ba­ni i alle egne af Dan­mark, hvor man kan få det fyn­s­ke bryg.

Læs mere om Albani her.

BDO

BDO er landets fjerdestørste rådgivnings- og revisionsvirksomhed og 100 % danskejet og –ledet. Alle aktionærer er partnere og arbejder i virksomheden.

BDO favner rådgivning, revision, regnskab samt Business Services & Outsourcing for såvel det private som det offentlige marked.

Læs mere om BDO her.

GF

GF Forsikring er et anderledes forsikringsselskab, der er bygget op omkring selvstændige, lokale afdelinger - forsikringsklubber, der er medejere af selskabet.

Læs mere om GF her.

Danske Bank

Danske Bank er Danmarks største bank og finansielle koncern. Banken servicerer privatkunder, små og store virksomheder samt institutionelle kunder. Bankens kernemarked er Danmark, Norge, Sverige og Finland, hvor alle typer af kunder serviceres.

Læs mere om Danske Bank her.

Focus Advokater

Focus Advokater blev grundlagt helt tilbage i 1892 og er i dag en af Syddanmarks største selvstændige advokatvirksomheder med kontorer i Odense, Svendborg, Kolding, København og Hamborg.

Læs mere om Focus Advokater her.