Niels Hartvig

Niels Hartvig er stifter og "Chief Unicorn" hos Umbraco A/S der står bag verdens mest udbredte Content Management System (CMS) på Microsoft platformen med mere end 500.000 installationer. Umbraco startede i Niels' 2 værelses lejlighed på Nørrebro i København og beskæftiger i dag mere end 50 medarbejdere, der sammen med et stort internationalt community sørger for den fortsatte udvikling gennem open source og en stærk værdibaseret ledelse.

Rasmus Arendt Nielsen

Rasmus Arendt Nielsen er CCO/Co-founder af Brandheroes som er blevet synonym med mikro influencer marketing. Rasmus er samtidig den skandinaviske vicepræsident i Beeleev og ekstern lektor på Aalborg Universitet.

Rasmus vil holde et oplæg omkring de vigtigste karakteristika ved en iværksætter: Nysgerrighed og begejstring og en fortælling omkring hvordan disse karakteristika på godt og ondt har haft indvirkning på hans liv som iværksætter.

Bestil din billet nu

Arrangementet koster 75kr for iværksættere og studerende og 250kr for andre interesserede. Din billet giver dig GRATIS adgang til afterparty hos Coworking Plus, inklusiv 2 drinks!

 

Dagen er en fejring - ikke kun af de nominerede - men af iværksættermiljøet i al almindelighed. Og det hele afholdes i en uformel, afslappet og underholdende tone!