Odin Award er en del af Odense Iværksætterfestival

2019
ODIN AWARD

HIGLIGHTS

VINDER AF IMPACT AWARD 2019

I Sprogeriet tror vi på, at børns sproglige udvikling sker gennem meningsfyldte lystbetonede aktiviteter i tætte interaktioner mellem mennesker. Sproglig udvikling sker, hvor der er sjov, spænding og leg med sproget. Når vi anerkender sproglig udvikling som et mellemmenneskeligt anliggende, bliver det et mål for os at skabe konkrete materialer, der kan bidrage til, at sjove aktiviteter med et sprogligt fokus let kan sættes i spil i hjemmet, i dagtilbuddet og i skolen. “Sprogeriet arbejder hårdt for at styrke børns sprog ved at udvikle helt konkrete, legebaserede materialer, der understøtter og styrker børns sprog både i hjemmet og i dagtilbud. Sprogeriet bidrager til at styrke børn sproglige udvikling helt fra start, så flere børn vokser op med bedre forudsætninger for læring, social udvikling og højnet livskvalitet.”

VINDER AF MOONSHOT AWARD 2019

Virksomheden blev grundlagt i 2017, da holdet bestående af Christian Rasmussen, Christian Moeslund og Christine Lundby, slog hovederne sammen for at løse et stort problem i griseindustrien. Det startede med at Christine læste en artikel hvor der stod at tre millioner pattegrise blev dødfødt hvert år. Dette mente hun var et problem der skulle løses. “Hos Porcovision er vi drevet af lysten til at udvikle. Vores vision er at skabe en fremtid, der gør en forskel for vores kunder og brugere som samtidig bidrager til radikal ændring for liv, brugen af elektronik og udnyttelsen af ressourcer i landbrugsindustrien. På under et år har virksomheden rejst næsten 1 million kr. til udvikling, modtaget adskillige priser og udviklet et system, der er klart til kommercielt brug.”

VINDER AF ODIN AWARD 2019

Robot Nordic blev grundlagt i 2016 af to erfarne ingeniører fra robotbranchen. Virksomheden er en fælles drøm om at drive en uafhængig integrations- og automatiseringspartner uden eksklusivaftaler med standardproduktleverandører. Vil man udvikle de bedste løsninger, må man også have fri adgang til de bedste værktøjer. “Robot Nordic skaber skræddersyede og effektive løsninger. Naturligt rettet mod produktionsvirksomheder – ikke mindst takket være vores mange års erfaring, knowhow og nye teknologier. Vores mission er at være blandt industriens mest respekterede virksomheder indenfor automatiseringsbranchen.”.

PERFORMERS

MARIYAH

MARIYAH, en sanger og sangskriver, og vinder af Best Live Act til Danish Music Awards kommer til Odin Award. Hun kombinerer det visuelle og hendes musikalske lidenskab, som hun bringer på scenen i hendes stemme og i hendes nærvær – som kombineret skaber et fantastisk show. Ved Odin Award vil MARIYAH rocke vores scene med sin elektrificerende gypsy punk performance og hendes smitsomme energi.

JAZZ TRIO

Soulful vokal, groovy rytmer og masser af gode vibes.

Vicki, Łukasz og Anders vil præsentere deres egne melodier, du sikkert har hørt før i, men med nye fortolkninger på vokal, guitar og percussion.

Trioen mødte hinanden under deres studier på Carl Nielsens Musikhøjskole i Odense og siden da har de været aktive på den danske musikscene hvor de har deltaget i forskellige projekter inden for forskellige genrer – fra pop, til soul og jazz.

SPONSORATER