Odin Award er en del af Odense Iværksætterfestival

2021
ODIN AWARD

HIGHLIGHTS

VINDER AF ODIN CONCEPT 2021

Simone Westergaard og Frederikke Dahl er de første kandidater, som er nomineret til Odin Concept med deres virksomhed Mewalii.

I dag består hygiejnebind af bomuld og plastik og er på top10-listen over produkter, der ender i naturen. Dette problem har Mewalii gjort noget ved, da de har erstattet plastikmaterialerne i hygiejnebind med bionedbrydelig kartoffelstivelse. De bionedbrydelige hygiejnebind kan købes på abonnement og skal være med til at bryde tabuet omkring menstruation.​

VINDER AF ODIN TECH 2021

Vinderne af Odin Tech er ARIS Robotics, som er skabt af Sina Pour Soltani CEO, Ann-Mia Ambjerg CBO og Christian J. Eberhardt CTO.

I dag har man flere forskellige skraldespande til forskelligt slags affald. ARIS ROBOTICS har udviklet en selvsorterende skraldespand, som ved hjælp af kunstig intelligens sorterer affaldet korrekt. På denne måde har ARIS ROBOTICS vendt affaldssortering på hovedet.

VINDER AF ODIN AWARD 2019

Vinderen af aftenens hovedpris, Odin Award, blev Unicontrol der udvikler maskinstyringssoftware til gravmaskiner og læssemaskiner og på blot 3 år er nået til ufattelige længder. Deres system bliver i dag brugt i over 300 maskiner i mere end 10 lande. De har mere end 30 medarbejdere, og forventer en omsætning på omkring 30 millioner kroner i 2021!​

PERFORMERS

ASKE JACOBY

Aske Jacoby er en musikbegavelse ud over det sædvanlige. En af Danmarks absolut stærkeste og mest originale guitarister, som besidder et stort og sjældent talent for sang og sangskrivning. Med de to USA-indspillede albums “Chant” (2014) og “Luna Plena Super Me” (2016) demonstrerer han sit talent for storytelling, originale og samtidig enkle melodier, og, naturligvis, excellent musikerskab.

MORTEN CHRISTENSEN

Morten Christensens organiske singer-songwriter-univers leveres med en nerve og et nærvær, som er ganske få danske artister forundt. Med sans for den fængende melodi og teksten, der klæber sig til dit indre øre, synger han dybt personlige sange, men evner samtidig at løfte blikket og beskrive de
skæbner, han møder på sin vej. Med sin karakteristiske vokal og en flig af en fynsk dialekt, der har sat sig efter mange år med base i Odense, har han turneret flittigt i eget navn, efter han lagde de engelsksprogede tekster fra Wrong Side of Vegas og Dirty Old Town på hylden.
Morten Christensen musik er som at finde et hengemt polaroidbillede af en gammel ven i skuffen. Et af de billeder, hvor isostøjen kun gør motivet smukkere, og hvor de små skønhedsfejl bidrager til melankolien og længslen efter svundne tider.

SPONSORATER