Odin Award er en del af Odense Iværksætterfestival

2022
ODIN AWARD

HIGHLIGHTS

Vinder Odin Concept 2022 - CrateIt

Den første nominerede virksomhed og vinderen af Odin Concept er Crateit, repræsenteret af Tonny Kaagaard Olsen.

Crateit udvikler, producerer og sælger bæredygtigt kreativt legetøj til børn i alle aldre. Et kreativt univers med fokus på at skabe nærvær og at skabe produkter i god kvalitet, men også produkter som børn finder underholdende. De samarbejder med værksteder for udviklingshæmmede, hvor fokus er på at skabe meningsfulde job og en enestående mulighed for at producere et produkt fra start til slut.

Vinder Odin Tech 2022 - HumAid

Den tredje nominerede virksomhed og vinderen af Odin Tech er HumAid, repræsenteret af Mads Ingemann Lorentzen.

HumAId fjerner eksisterende kommunikationsbarrierer og løser inklusionsproblemer for døve. HumAId er en digital tegnsprogs oversætter, der kan anvendes direkte igennem deres smartphone eller PC. Den digitale oversættelse af tegnsprog er en revolution og vil fuldstændig ændre de muligheder døve har i deres hverdag.

Vinder Odin Award 2022 - Spin Robotics

Den tredje nominerede virksomhed og vinderen af Odin Award er Spin Robotics, repræsenteret af Teit Silberling.

Spin Robotics producerer plug-n-produce skrueværktøjer til nem montering med kollaborative robotter. Det fjerner manuelle og gentagne opgaver, hvilket hjælper med at reducere risikoen for skader, alt imens monteringstiden reduceres.

PERFORMERS

LASSE SKRIVER

Efter prisuddelingen fik vi besøg af Lasse Skriver på scenen, der gav et brag af en koncert. Hans første single, et cover af George Ezras’s ”Budapest”, udkom i februar og fik med lynets hast over 1,5 millioner streams, en lun og vedvarende plads i Spotify top 20. I dag er hans mest streamede sang “Like It” med over 5,7 millioner streams!

Vi kender Lasse skriver fra det danske X-Factor, hvor den lidt generte tømrelærling hurtigt vandt alle danskeres hjerte. kort efter bootcampen, skrev han kontrakt med Sony. Det næste fra Lasse er en landsdækkende tourné, som selvfølgelig skydes i gang fra Odense!

SUBNESIA

Ved Odin Award 2022 var det Subnesia der lagde stemningen til både receptionen og det efterfølgende afterparty. Det var en sand fornøjelse!

Bandet Subnesia består af Michael Rune der er en dansk musikproducer sangskriver og saxofonist. Michael har arbejdet med Kölsch, Kato, Outlandish, Denis Horvat og mange flere. I januar 2021 grundlagde Michael den danske kunstner “Subnesia” sammen med Anders Ponsaing. “Subnesia” vil være i studiet og arbejde på deres første album & nye spændende samarbejder kan forventes i sommeren 2022. 

Anders Ponsaing, har med ibiza som hjemsted for 4 år af hans nu 15 år som DJ, haft en stor kærlighed til den baleariske stemning og nærmer sig hans spillestil og produktion. Med stor erfaring fra internationale begivenheder og utallige solnedgangssessioner på øen er han bestemt en erfaren DJ med en imponerende musikalsk uddannelse. Anders har mange udgivelser under forskellige alias’er og derfor en DJ & producer, der er værd at følge.

SPONSORATER