MARIYAH

MARIYAH, en sanger og sangskriver, og vinder af Best Live Act til Danish Music Awards kommer til Odin Award. Hun kombinerer det visuelle og hendes musikalske lidenskab, som hun bringer på scenen i hendes stemme og i hendes nærvær - som kombineret skaber et fantastisk show. Ved Odin Award vil MARIYAH rocke vores scene med sin elektrificerende gypsy punk performance og hendes smitsomme energi.

JAZZ TRIO

Soulful vokal, groovy rytmer og masser af gode vibes.

Vicki, Łukasz og Anders vil præsentere deres egne melodier, du sikkert har hørt før i, men med nye fortolkninger på vokal, guitar og percussion.

Trioen mødte hinanden under deres studier på Carl Nielsens Musikhøjskole i Odense og siden da har de været aktive på den danske musikscene hvor de har deltaget i forskellige projekter inden for forskellige genrer - fra pop, til soul og jazz.

Bestil din billet nu

Arrangementet koster 75kr for iværksættere og studerende og 250kr for andre interesserede. Din billet giver dig GRATIS adgang til afterparty hos Coworking Plus, inklusiv 2 drinks!

 

Dagen er en fejring - ikke kun af de nominerede - men af iværksættermiljøet i al almindelighed. Og det hele afholdes i en uformel, afslappet og underholdende tone!